0
Your Cart

O nama

TRINITARIO FAB d.o.o – skraćeno 3FAB dobio je ime po vrsti kakaa TRINITARIO od kojeg se proizvode najfinije čokolade.

Osluškujući potrebe tržišta koje ne traži više “samo” organske proizvode već proizvode kojima poznajemo slijednost – mjesto odakle potječe namirnica, gdje se obrađuje i na koji način, kako se pakira i transportira, odlučili smo pri odabiru asortimana postaviti vrlo visoke standarde, i uspjeli smo u tome, jer vjerujemo samo u one proizvođače koji beskompromisno vode brigu o kvaliteti i svježini namirnice, te da je popis sastojaka proizvoda što kraći.

Naš cilj je podržati proizvođače koji osiguravaju i potiču održivu suradnju cijelog lanca opskrbe, gdje se više pozornosti posvećuje pitanjima ekološke održivosti, te da se izbjegnu nepoštene poslovne prakse koje velike industrije prakticiraju (nehumane radne uvjete, loša kvaliteta proizvoda, velika šteta za prirodu). 3FAB iznenadit će vas iznimnim asortimanom najkvalitetnijih sirovih, veganskih, organskih i bezglutenskih slastica, keksa i čokolade. Jedino u našoj ponudi naći ćete KETO granolu od heljde i aktiviranih sjemenki, organski ceremonijalni kakao i proteinske pločice s kremastim punjenjem.

Vjerujemo da je i u današnjem ritmu života moguće hraniti se svjesno, a znamo da je svjesno odabrana hrana temelj kvalitetnog i dugovječnog života.

Jamstvo kvalitete

Svi naši proizvodi dolaze s certifikatom organske kvalitete, s kratkim popisom prirodnih sastojaka i bez nepotrebnih dodataka

AMORE je… ukusna, zdrava, svježa i inspirativna hrana. Kombinacija zdravih organskih doručaka i zalogaja usmjerenih prema zdravlju kako biste živjeli bolji život.

U proizvodima se koriste samo prirodni certificirani organski sastojci, što čini proizvode najviše moguće kvalitete.

Benjamissimo je proizvođač primium čokolade koje su 100% veganske, organske, bez glutena i ne sadrže rafinirani šećer, a ipak su nevjerojatno ukusne. Koriste iznimno visokokvalitetna kakao zrna iz pravedne trgovine sa malih farmi u Nikaragvi, Peruu i Kongu. Uz dodatak superhrane stvorene su neodoljive čokolade za zdrav užitak za tijelo, um i dušu.

Evah Food su organski dodaci prehrani u prahu namijenjeni osnaživanju zdravalja, podizanju energije i općeg stanja organizma . Kolekcija proizvoda nadahnuta je iz tri različite kulture, a svaki proizvod ima ciljanu svrhu i namjenu. Maiko’s Kiss, Japana Bahama Mama, Sand’s of Nairobi – inspirirana je afričkom pustinjom

Odabrana hrana je temelj
kvalitetnog i dugovječnog života.

Velik izbor organskih čokolada s vrhunskim eko sastojcima.